Tuesday, June 29, 2010

first entry from brunei

wow terasa lama gile tak menjenguk ke sini. semenjak dah kawen ni cm konon busy la kan. hahahaa.right now i'm in brunei. so jgn terkejut if u have visitor on your traffic upadate from brunei, it must be me-bloghopping. :D syukur alhamdulillah kami selamat diijabkabulkan pada 4 june 2010 di masjid tuanku mizan, putrajaya. and now i'm a wifey to my hubby. mcm tak pecaya kan dah kawen. haha. tp apepun, kahwen tu tak senang ok. the prep was tiring yet interesting and amazing. alhamduillah segalanya berjalan lancar. phewww...

belom sempat lagi nk update on the wedding + honeymoon. byk sgt mende nak cite actually. but i'm waiting for the wedding picture cd posted from malaysia. then baru la semangat nak update. haha. alasan baik punye. ticker pun tak tukar lagi. hahaha. i'm working on that ok :)

anyhow, saya ingin memanjatkan rasa syukur kehadrat Ilahi yang telah memberkati dan melindungi kesemua majlis kami. alhamdulillah tanpa izin Maha Esa majlis kami tidak dapat berjalan lancar seperti yang dirancang. of cos ade sedicit hiccups but it didnt affect our wedding :) saya juga ingin memanjangkan rasa terima kasih tidak terhingga yg tidak mungkin dapat saya balas jasa kalian.

1. kedua ibubapa saya yang plg bertungkus lumus. tidak lupa kpd ibubapa baru saya, hehe. my in-laws. u guys are awesome
2. my lalink and my gfs- seriously without u guys i wudnt know what shud i do to have such a perfect wedding. :)
3. Adik beradik, untie uncles dan cousins yg bersemangat mengalahkan pengantin. :P
4. flower girlssss- u made my dream came true :)
5. floor manager- u ran the event smoothly. thanks!
6. persatuan Halaqah Al-Quran Selangor- alhamdulillah majlis khatam selamat dijalankan.
7. Pasukan kompang - nampak meriah utk persandingan di rumah
8. keluarga dan kawan-kawan dr serata malaysia khususnya SMSAH, SMAI, NAIM,SRK ISLAH, SIS, MMU, UNITEN, ONECOMM, Qazryn, SLB, etc
9. para penaja- ecehhh cam artis pulak. :P apa yg ditaja akan di update kemudian okeh
10. semua yg tetamu yg hadir memeriahkan majlis kami

thank you for all the lovely wedding wishes. jgn kecik ati ok if ade nama tak disebut. korang mmg the best! saya mohon kemaafan untuk setiap kecacatan majlis kerana saya hanya manusia biasa yg mampu merancang. doakan kami ye :)


i love them so much <3 <3 <3


mode budget romentik gitu :p

5 comments:

mochi said...

my fav photo~ :)

love u too!

*hugs*

John said...

Wow nice blog.

shoppowertools.blogspot.com

L i 3 z @ said...

mie!!!! i heart ur wedding dress! very nice n gorgeous!!! sooo jeles la. btw have a great journey in ur new chapter of life. eh menetap kt brunei ke?

schmellow said...

eita: i miss you pls come here *hugs back*

john: tq.

dzulie: thanks dzulie. tu baju rent saje. currently at brunei. mirul tak kasik balik. wawawawa. but its nice overhere :) dtg la sini

dYnA said...

miSs yOu mimi!!!